Hvad er det fantastiske ved mode?

Miley Cyrus new song leaked

Onsdag eftermiddag røg en af Mileys uofficielle sange på nettet og der gik ikke lang tid, før flere personer havde downloadet den og flere artikler blev skrevet. Sangen hedder ”Nightmare” og var først bestemt til at være en del af Bangerz albummet, men Miley valgte ikke at tage den med alligevel. Sangene på Bangerz er meget anderledes i forhold til, hvad hun har lavet før i tiden og da Nightmare har en lidt anderledes rytme og melodi i forhold til de andre, valgte hun det ikke skulle være en del af albummet.
Jeg var heldig at nå og høre den, da den forsvandt hurtigt over alt på nettet i gårformiddag og kan findes længere, men det var et rigtig godt nummer, som jeg ved, hun ville have fået stor succes med, da den allerede inde for de få timer, fik stor ros.

PicMonkey Collage37

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er det fantastiske ved mode?