Nethaderne

Bootcut Jeans

Hej dejlige læsere.

Jeg er en af de piger, som ikke er særlig høje og jeg har brug for at få lidt flere centimeter på nogen gange. Derfor kan stiletter og støvler med en høj hæl selvfølgelig hjælpe, men jeg har fundet ud af, at ved at gå med bootcut jeans, så kan jeg tilføre lidt højde også. Bootcut jeans er lavet på den måde at de for oven sidder som helt normale jeans, men så for neden går ud og på den måde kan det give små ben lidt mere længde. Jeg synes det er mega smart og skal helt sikkert have skaffet mig et par. Den eneste ulempe der er ved den her slags jeans, er at de koster lidt mere end normale jeans og det kan måske godt gøre lidt ondt i pengepungen 😀
Mit favorit par er dem med blomster forneden! De er vildt lækre.

Bootcut Flower / Bootcut Dark Blue / Denim Jeans

Low Bootcut / Elvira Jeans /Bootcut Jeans

PicMonkey Collage bootcut jeans 1PicMonkey Collage bootcut jeans 2

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nethaderne