Short Sleeve Dresses

Blog Frustrationer

Kender du det med, at du kan blive i tvivl om, du skriver noget vildt spændende, som folk gider læse eller som fanger deres interesse og får dem til at følge din blog fremover? Jeg gør i hvert fald! Og nogen gange kan man måske også godt miste håbet, fordi folk har negative meninger om, hvordan man kører ens blog. Der tænker jeg dog, man bare kan tage det helt roligt og køre sin blog som man har lyst til og skrive om det man har lyst til. Selvfølgelig kan man godt lytte til konstruktiv kritik, som kan gøre ens blog bedre, men dem der kun skriver et eller andet for at være negativ, dem bør man ikke lytte til. For noget du kan huske på, det er: at lige så snart folk begynder at klage over de mindste ting, du skriver om eller gør, så er du på rette vej med dine drømme/mål.
Jeg har faktisk prøvet at blive udstillet i virkeligheden for min blog, hvor personen spurgte om han/hun måtte se min blog og jeg svarede selvfølgelig ja, fordi jeg ikke vil være pinlig over de ting jeg skriver. Personen kigger så på min blog og på det tidspunkt sad der også flere i rummet og efter der er gået 2 minutter, hvor personen har læst et enkelt indlæg, så begynder personen at sidde og udpege ting der er latterligt at skrive og som han/hun ikke synes er specielt interessant at læse om. Det gjorde rigtig ondt indeni! Fordi jeg sad og følte mig til grin, fordi personen sad og gjorde det foran flere mennesker og jeg syntes ikke personen kunne være det bekendt, men jeg bed det i mig og jeg blogger stadig! For du kan ikke tilfredsstille alle med dine indlæg. Nogen synes de er top nice og mega interessante og andre synes bare du er en mega uinteressant person. Det samme med livet: du kan ikke være venner med alle.

_DSC0207logo

1 kommentar

  • Du kan jo følge med i, hvor mange sidevisninger du har om dagen. Det kan altid give dig et billede af, hvor interessant ens blog er for andre. Du kan selvfølgelig ikke se, om folket synes det du skriver er spændende eller interessant. Men du kan se, hvor mange der besøger din blog.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Short Sleeve Dresses