The Weekend

Du kan ikke være god til alting!

I fredags var jeg til mundtlig eksamen i engelsk, hvor jeg fik 12 og i dag var jeg til eksamen i et projekt, vi har lavet, hvor jeg fik 02. Hvor det gik op for mig, at du kan squ’ ikke være god til alting og det er okay. Nogen er gode til tal og dårlig til sprog imens andre er gode til sprog og dårlige til tal. Jeg følte dog bare, at når jeg sad der og skulle have min karakter, som var 02, så føltes det bare som om, det ikke var okay, jeg ikke var god til netop lige erhvervsøkonomi, som var den opgave, der blev trukket til mig. Det føltes seriøst, som om de sad og snakkede ned til mig, hvor jeg til sidst bare valgte at sige ”heldigvis er der andre ting jeg er bedre til” hvor der derefter blev helt stille. Jeg er ikke god til erhvervsøkonomi og matematik eller i det hele taget bare tal, men jeg er god til sprog! Og det er fint for mig. Jeg interesserer mig ikke for erhvervsøkonomi eller noget med tal og jeg har ikke noget imod ikke at være god til det. Jeg er god til så mange andre ting og det ville da være en kedelig verden, hvis vi alle var god til det samme, ik? 🙂

PicMonkey Collage899

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Weekend