Livingroom Inspiration

Is my name really Chanette Bing?

Yeah, det bliver et lidt random/sjovt indlæg det her. Fordi det her indlæg kommer til at handle om mit navn, som i ved er: Chanette Bing. Eller er det?
Ej, jo det er mit rigtige navn. Jeg har bare oplevet virkelig mange sjove ting med mit navn og har fået de mest sjove og mærkelige kommentarer!

Jeg er bl.a. blevet spurgt om, det virkelig er mit navn? Fordi nogen mennesker åbenbart synes, det lyder så specielt, at det umuligt kan være mit rigtige navn, men det er det altså. Min far har altid drømt om at få en pige, der skulle hedde Jeanette og min mor ville gerne have jeg skulle hedde Vicky ligesom hendes søster, men min far fik sin vilje og min mor sagde, han måtte få sin vilje på en betingelse: at hun fik lov til at bestemme måden, det skulle staves på.  Jeg har intet mellem navn. Mit navn er bare kort og specielt. I like it that way! 😀

Så hun havde set i fjernsynet en kvinde, der havde navnet stavet med CHA i stedet for JEA og det blev så til Chanette. So, here I am 😀 Der har dog været en del bøvl med mit navn og det skal lige siges, det udtales med A og ikke E.
Den jeg mest har hørt er, om min far (det er ham, jeg har efternavnet Bing fra) er i familie med Chandler fra venner eller om mine forældre bare er vildt stor fan er venner. Hvor jeg så har måtte grine og kigge underligt på folk og bare svare nej. Der må jeg skuffe dem 😀

Måske nogen af jer kender til søgemaskinen bing.dk? Den som msn bruger som deres søgemaskine? .. yeaaah! Jeg er blevet spurgt, om jeg er lige så klog som den og der må jeg altså konkludere at, det er egentlig et ret stort diss! For den er ik så klog igen og overhovedet ik lige så god som Google.
Folk synes også mit efternavn lyder som en ringeklokke. Sjovt ik? Or not! xD

Det værste jeg har oplevet med mit navn, var at det næsten risikerede, jeg ikke kom med på den Californien tur, jeg var på i November, som nogen af jer måske husker? Det var fordi, at der på min flybillet stod Chanette, men på bestillingen på computeren stod der Charlotte og man tænker bare: hvordan kan man lave den fejl? Yeah, der er næsten de samme bogstaver, men det er overhovedet ik det samme navn! Så der gik ca. lidt over et kvarter før, de fik det fikset og vi kunne skynde os til flyet. Jep, mit navn kunne skabe så meget kaos! Unbelievable.

Udover at nogen tror det er løgn, jeg hedder det, som jeg gør og at folk nogen gange stiller de mest mærkelige spørgsmål omkring mit navn og at det også kan skabe lidt kaos! Så er jeg faktisk stolt af mit navn. Det er anderledes og får folk til at stoppe op en gang og samtidig giver folk mig et smil/grin på læben med deres sjove spørgsmål. Så bare bliv ved med det fokes! It’s alright, it’s okay.

Dette var måske et lidt anderledes indlæg, end man ellers kunne have forvente, men her er jeg: Chanette Bing! PicMonkey Collage67

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livingroom Inspiration