School Starting

Less Than 2 Months

Jeg glæder mig så meget! Om mindre en 2 måneder skal jeg til Californien og have den fedeste oplevelse i mit liv. Jeg skal bo i fede omgivelser, gå på college og besøge en masse ting med de andre jeg skal afsted med. Vi skal bl.a. se Seaworld, se hvor de kendte bor, bade ved lækre strande og måske i Disneyland! argh. Jeg kan ik vente 😀
Har i nogensinde været i Californien eller bare USA og hvordan var det? 🙂

// I’m so excited! In less than 2 months I’m going to California and get the most amazing experience in my life. I’m going to live in amazing surroundings, going to college and visit a lots of other things with them I’m going with. We are going to see Seaworld, see where the celebrities lives, bath at delicious beaches and maybe Disneyland! Argh. I can’t wait 😀
Have you ever been to California or just USA and how was it? 🙂

PicMonkey Collage22

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

School Starting